KATUSHA 2021 – fofrreport

Jaký mám z toho pocit?

Že Javorový je na KATUSHU ideální. Že je to pro sport v Beskydech typický závod, v Beskydech se běhá, jezdí a létá. Teda děláme tady ještě i jiné sporty, ale jestli jde o ten outdoor, tak tohle tu je parádní. A mám z toho takový pocit, že té naší El Speedo partičce a spřáteleným duším jde organizace KATUSHE rok od roku lépe. No aby ne, už to byl letos 17tý ročník. A taky si myslím, že ty sranda disciplíny, které jsme měli na EL Speedo DVACÍTKU – ty byly taky fajn a docela i drama a taky trochu o zdraví :o))). Ale jsem si absolutně vědom, že kdyby jste vy nepřišli, tak je KATUSHA na nic. Takže děkuji za zájem, za pohodu a atmošku.

A jak to bylo po půlnoci?

Postupně z koncertů na lanovce docházeli další a další kamarádi, a tak jsme si dávali dobrůtky a kecali a smáli se a občas nějaký ten hovězí stejček, no a pak už začalo svítat a se Šimonem a Radkem jsme zašli udělat pořádek kolem lanovky, aby nikdo nepoznal, jaký mejdan tam ještě před několika málo hodinami byl. 

Nakonec nic strašného, tak jsem zrovna zapnul kávovar, abych si sobě udělal trochu kofeinu a to zase začali docházeli další kamarádi už na to klasické ranní kafčo, kouknout jestli to všechno vydrželo, posnídat… 

No co vám budu povídat, kdo byl, tak ví :o). Závod vyšel parádně, ze zranění snad jen jedno zápěstí, Vláďovi se neotevřel záložák a ten dopad byl fakt tvrdý – to myslím tu jeho raketu, kterou má teď na dvě půlky, počasí objednané přišlo přesně podle plánu, neděle taky fajn letová, snad jediné, co jsem nestihl, to byl hod piloťákem do koše, to se musím omluvit, ale vynahradím to :o). Najdu způsob :o). Lanovka to ustála, i když na limity jsme přišli, kapely hrály jako divé a kdo vydržel až na Pozyton Sound, tak měl myslím hudby na jednu akci tak akorát.

Výsledky naleznete zde: http://katusha.flightpark.cz

Fotogalerie vám budeme postupně ukazovat, zpracovat takové množství materiálů není úplně hned, tak díky za pochopení. 

Ještě jednou díky a příští rok, druhý víkend v září, berte známé a kámoše, lidi dobré mysli a čára do Flight Parku Javorový, vytuníme, poladíme a zase na to vlítneme :o)

Dalibor a El Speedo létající cirkus :o)

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *